Over Rent-an-interior

Het spreekwoord zegt het al: Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Goede looks hebben een positieve impact op de uitstraling van een pand en bijgevolg ook op de verkoop. Potentiële klanten oordelen immers binnen enkele minuten en dit zonder dat ze zich hier zelf bewust van zijn.

Bovendien zijn de gouden tijden op de woningmarkt voorbij. Kopers gaan daarom extra kritisch te werk bij het bepalen van de juiste investering.

Verleiden is dus de boodschap… En dat is wat Rent-an-Interior doet. Een leegstaande woning is niet eenvoudig te verkopen. Er is geen warm gevoel. Potentiële kopers ervaren het als moeilijk om verhoudingen correct in te schatten. En oneffenheden springen extra in het oog.

Wij creëren emotie en beleving door uw nieuw of bestaand pand op te waarderen met de nodige schilderwerken, geschikte sfeerverlichting en door het plaatsen van stijlvol meubilair dat u bij ons kunt huren tot de verkoop is afgerond. Met de home staging van Rent-an-Interior maakt u van een leeg huis een gezellige thuis.